Facultatea de Litere organizează conferința „Eco Consciousness: Imperatives in American Culture”, în perioada 8-9 octombrie 2021

Asociația de Studii Americane din România (Romanian Association for American Studies - RAAS) vă invită să participați la Conferința Eco Consciousness: Imperatives in American Culture, care se va desfășura ONLINE pe platforma Webex în perioada 8-9 octombrie 2021. Evenimentul este organizat de Asociația de Studii Americane din România și Facultatea de Litere, în parteneriat cu Comisia Fulbright din Bucureşti şi cu sprijinul Ambasadei SUA.

 

Prelegerile din plenul conferinței vor fi susținute de profesori universitari de prestigiu în domeniul culturii americane: Profesor Emerit Philip John Davies (De Montfort University, Eccles Centre for American Studies, The British Library, și Rothermere American Institute, University of Oxford), Profesor Emerit Adina Ciugureanu (Universitatea „Ovidius” din Constanta, Ambasador Fulbright) şi Prof. univ. dr. Michaela Praisler (Universitatea „Dunarea de Jos” Galați).

 

Anexam programul conferinței.